classical dressage/dressage

Please report any bugs you've noticed here.

classical dressage/dressage

Postby Zimmy » Fri Sep 10, 2010 3:41 pm

When searching for classical dressage events they come up by themselves... but when you search regular dressage the classical events come up as well (messed me up once, entered WBs in classical by mistake)... not sure if this is a bug or intentional, but thought I would mention it just in case.
Zimmy
 
Posts: 16758
Joined: Thu Feb 28, 2008 3:12 pm
Location: Middle of a transmutation circle. O.O

Re: classical dressage/dressage

Postby Alabama » Fri Sep 10, 2010 3:58 pm

Not intentional, Nef's already looking at it.
User avatar
Alabama
 
Posts: 5811
Joined: Fri Aug 31, 2007 12:03 pm

Re: classical dressage/dressage

Postby Zimmy » Fri Sep 10, 2010 4:09 pm

Alabama wrote:Not intentional, Nef's already looking at it.

oh, lol, sorry for repeating then. Thanks for the info. :D
Zimmy
 
Posts: 16758
Joined: Thu Feb 28, 2008 3:12 pm
Location: Middle of a transmutation circle. O.O

Re: classical dressage/dressage

Postby Amoraq » Sat Sep 11, 2010 7:23 am

Just want to add that the same issue occurs with gaited and three-gait. When you search three-gait everything is fine, only three-gait shows up. However when you search gaited events you get both gaited and three-gait
User avatar
Amoraq
 
Posts: 2124
Joined: Sun Oct 09, 2005 9:35 am
Location: NYC

Re: classical dressage/dressage

Postby Alabama » Mon Sep 13, 2010 12:50 pm

Should be fixed
User avatar
Alabama
 
Posts: 5811
Joined: Fri Aug 31, 2007 12:03 pm

Re: classical dressage/dressage

Postby Zimmy » Tue Sep 14, 2010 3:37 pm

:yes:
Zimmy
 
Posts: 16758
Joined: Thu Feb 28, 2008 3:12 pm
Location: Middle of a transmutation circle. O.O


Return to Report Bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron