Events say I dont have eligible horses?

Please report any bugs you've noticed here.

Events say I dont have eligible horses?

Postby Red Lion » Mon Sep 20, 2010 4:01 pm

I dont understand why I can't put this horse : http://www.virtualhorseranch.com/viewho ... se=2018849
into this event : http://www.virtualhorseranch.com/events ... 5112&club=
is this a bug? I've looked at it and looked at it and it seems to be ok as far as openness, but still i can't get the horses in it.
User avatar
Red Lion
 
Posts: 556
Joined: Thu Apr 23, 2009 10:20 am
Location: United States

Re: Events say I dont have eligible horses?

Postby Wildcowgrl25 » Mon Sep 20, 2010 4:07 pm

It says the same for my horses
Wildcowgrl25 aka Destiny

Image
Wildcowgrl25
 
Posts: 622
Joined: Thu Aug 28, 2008 5:31 pm
Location: Hiding under my couch from the things that keep calling me MOMMY!

Re: Events say I dont have eligible horses?

Postby Bodom247 » Mon Sep 20, 2010 4:08 pm

I just noticed that, too. I can't enter any event that I've tried...
Image
Image
Image
User avatar
Bodom247
 
Posts: 7472
Joined: Sun Feb 17, 2008 1:45 pm
Location: Washington state.

Re: Events say I dont have eligible horses?

Postby Alabama » Mon Sep 20, 2010 4:18 pm

Nef's working a bit on events, specifically Polo, but she's going to fix this issue.
User avatar
Alabama
 
Posts: 5811
Joined: Fri Aug 31, 2007 12:03 pm

Re: Events say I dont have eligible horses?

Postby Never Say Never » Mon Sep 20, 2010 4:22 pm

Woot. Glad to know I wasn't the only one with this problem. ^^
Image
My DeviantArt account
Eternal Aurora Train Off [Auroran Warmblood Trainoff] viewtopic.php?f=27&t=150450
User avatar
Never Say Never
 
Posts: 2812
Joined: Sat May 16, 2009 6:47 pm
Location: Sitting on Dreamy while feeding my purple cow cheese. :D

Re: Events say I dont have eligible horses?

Postby Tinifni » Wed Sep 22, 2010 9:25 pm

I noticed it changed the other day when I made my events... went from the old "EventisFull..." to blank, to this. She must have been working on it then.

I accidentally ran one of my events before it was totally full since it said this, then realized that it didn't seem like there was the full 30 horses. Oops on my part. But thanks, Bama for the update.
Image
User avatar
Tinifni
 
Posts: 269
Joined: Mon May 17, 2010 11:08 pm
Location: MN


Return to Report Bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron